21 ápr 2018

Illés Györgyi Mesterkurzus 1. – Április

ABOUT EVENT

Kreatív beszédtechnika logopédusoknak és logopédus hallgatóknak

Dr. Illés Györgyi nevét a beszédtechnika iránt érdeklődő logopédusok jól ismerik. Az eredetileg színművész végzettségű egyetemi oktató közel 20 éven át volt a Színház-és Filmművészeti Egyetem, és öt évig a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem művészi beszéd tanára. Az SZFE műsorán több színházi előadása volt látható, legemlékezetesebbek: a Ház Na’Conxypanban, a Madarak, Tündék és Csongorok, vagy a Katona József Színházban fiatal színészeknek rendezett Gilgames, a Madáchban bemutatott, szintén beszédtechnikára épülő 7X.

120 órás, pedagógusoknak szóló akkreditált beszédtechnika továbbképzésén, melynek kitalálója és vezetője volt, több logopédus ismerte meg a beszédtechnika alapjait. Közös kurzusai Sáry László zeneszerzővel és Kovalik Balázs operarendezővel, kedvenc témáját, a beszéd-zene kapcsolatát boncolgatta.

Könyveit (Beszéd 1. – Integrált színészi kommunikáció, Beszéd utca) a téma iránt érdeklődő logopédusok haszonnal forgatják, munkájukban használják.

Jelenleg is több egyetem (PPKE-BTK, SOE-LKK, ELTE-BTK, NKE-VKI) oktatója, illetve vendégtanára. Saját cégében, a Beszédcentrumban vállalatvezetők és politikai vezetők kommunikációs-és önismereti trénere.

Most sajátélményű, kreatív mesterkurzusán tanítja meg legnépszerűbb gyakorlatait, melyeket logopédusoknak és logopédus hallgatóknak ajánl.

A Mesterkurzus 1. témakörei:

 • Légzés
 • hangadás
 • hallási figyelem
 • artikuláció
 • tempó
 • ritmus

Időpont: 2018. április 21. szombat 10.00 – 17.00

Ára: 15 000 ft

Maximális létszám: 15 fő.

A kurzusra előzetes jegyvásárlás szükséges!

Érdeklődés:

ajanlat@beszedcentrum.hu

EVENT SPEAKERS

 • Dr. Illés Györgyi

  Dr. Illés Györgyi

  Social Links

EVENT LOCATION

Registration for : Illés Györgyi Mesterkurzus 1. – Április

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Regisztráció

Share This Event