Annyira azért nem vagyunk háklisak, de kérjük, hogy figyelj oda ezekre, ha hozzánk látogatsz:

Érkezz pontosan –

ha késel, sajnos nem fogunk tudni beengedni. Ha a program lazább vagy kötetlenebb, és nem zavaró, ha netán késel, azt a leírásban jelezzük. Ha valami hirtelen közbejött, és biztos, hogy késel, de mindenképp jönnél, kérlek előre keress minket valamelyik elérhetőségünkön (leginkább telefonon), hogy valamilyen megoldással orvosolni tudjuk a problémát.

A kezdési és a befejezési időpontokat tehát szigorúan vesszük, hogy mindenki kényelmesen érezhesse magát. Esténként 22.00-kor zárunk – kérjük, ezt is tartsd tiszteletben!

A hely kifejezetten állat- és gyerekbarát -

ebből nem fogunk gondot csinálni. Ha nem tudod kire hagyni, ha szeretnéd magaddal hozni, ha mindkettőtöknek jobb, ha együtt vagytok, ha tudod, hogy sem magadnak, sem másnak nem okozol ezzel kellemetlenséget, hozd! Méretre és korra való tekintet nélkül.

Add meg a tiszteletet másoknak -

és saját magadnak is azzal, hogy kint hagyod az előítéleteid és a félelmeid. Arra törekszünk, hogy minden alkalom jó, kellemes, nyugodt és biztonságos hangulatban teljen, és neked ebben ugyanakkora szereped van, mint bárki másnak. Vitatkozni kell és lehet, veszekedni viszont felesleges.

BÜFÉ?

Fizetős büfénk nincs, azaz ételt és italt vásárolni nem tudsz nálunk, ám az események nagy többségénél számíthatsz egy kis inni- és ennivalóra. Ezen kívül bármit behozhatsz, és el is fogyaszthatod, de ezt lehetőleg az események előtt, után vagy a szünetben tedd meg – ha pedig a program műfaja megengedi, akkor akár közben is (erről az eseményleírásokban tudsz majd tájékozódni).  És természetesen ne felejts el megkínálni másokat 🙂

Figyelj az értékeidre -

ezekért sajnos, bármennyire hiszünk egy ideális világban, felelősséget vállalni nem tudunk. Nem célunk zsebtolvaj-akadémiát nyitni, a lopásokat nem toleráljuk (és a megfelelő módon szankcionáljuk), de nem áll módunkban a személyes értékeket szimultán szemmel tartani.