Mi az a No Kredit?

Egy hely, ahova azért jössz, mert új dolgokról szeretnél hallani. Vagy azért, mert valamiről többet szeretnél tudni. Esetleg azért, mert bizonyos területeken hiányosnak érzed az ismereteidet. Netán azért, mert sok minden érdekel – vagy még nem tudod, hogy mi érdekel pontosan.

Ezzel egyáltalán nem vagy egyedül, sokan pont ugyanígy érzik magukat, korra, nemre és iskolázottságra való tekintet nélkül. Ezért hozunk létre egy olyan teret, ahol tudományos, ismeretterjesztő, szórakoztató vagy színházi előadásoktól kezdve kurzusokon át gyorstalpaló tanfolyamokig sok minden megvalósulhat, hiszen a tudás és a tapasztalat csak több lesz attól, ha megosztják.

A helyszín

A No Kredit helyszínén két külön teremmel várunk: egy 50 négyzetméteres, 55 fő befogadására alkalmas előadó-térrel, amelyben egy könnyen és szükség szerint alakítható lelátó-rendszer adja meg az alaphangulatot. A nagy termet projektorral, hang-és fényrendszerrel szereltük fel, hogy ne a technikán múljon a jó hangulat.

A kis terem a maga 11 négyzetméterével 10-12 fő befogadására alkalmas, és kis létszámú nyelvi kurzusok, intimebb hangulatot igénylő események tökéletes helyszíne.