Fizetési és jelentkezési tudnivalók

Kérjük, hogy jelentkezéskor olvasd el figyelmesen, hogyan tudsz regisztrálni a különböző programokra, illetve hogyan és mikor tudod kifizetni a programjaink díját. Ha bármilyen egyéb kérdésed merül fel, amire lent nem találsz választ, kérlek jelezd nekünk az info@nokredit.hu email-címen.

Regisztráció

A hely befogadóképességére való tekintettel – illetve azért, mert bizonyos kurzusaink és eseményeink meghatározott létszám mellett tudnak működni (erről az esemény leírásában tudsz tájékozódni) – a rendezvényeken való részvétel regisztrációhoz kötött. A sikeres regisztrációról minden esetben visszaigazoló emailt küldünk. Ha már nem férsz be valamelyik programra, arról ugyanúgy küldünk értesítést.

Az egyszeri előadásokra és egy alkalmas eseményekre regisztrálni – amennyiben nem telik be hamarabb – legkésőbb a program előtt egy nappal lehet.

Kurzusok tanfolyamok és workshopok esetén legkésőbb a kurzus tervezett indítása előtt egy héttel tudod jelezni a részvételi szándékod.

Fizetés

A sikeres regisztrációt követően nyílik alkalmad arra, hogy kifizesd az események, illetve kurzusok díját.

Az egyszeri előadások és egy alkalmas események belépőjét személyesen vásárolhatod meg a helyszínen az iroda nyitvatartási ideje alatt, vagy az előadás kezdete előtt.

A kurzusok, tanfolyamok és workshopok díját kétféleképpen rendezheted (kérjük, hogy figyeld a fizetési határidőket a kurzusok leírásában):

1. Átutalással
Az átutalás adatai:
kedvezményezett: Tresskult Kft.
bankszámlaszám: 16200106-11568685
bank: MagNet Bank
A közleményben kérjük, hogy tüntesd fel a neved, illetve a kurzus címét, amire jelentkeztél.

2. Készpénzzel
Az iroda nyitvatartási ideje alatt.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a kurzusok és tanfolyamok regisztrációja a díj teljes összegének határidő előtti befizetésével válik véglegessé – ennek elmaradása esetén a regisztrációd törlésre kerül.
A befizetési határidők módosulását minden esetben jelezzük a holnapon és egyéb felületeinken.

Lemondási feltételek

Egyszeri előadások és egy alkalmas események:
Ha regisztráltál, de nem tudsz eljönni egy eseményre, semmi gond (azon kívül, hogy nagyon sajnáljuk): kérjük, ezt jelezd nekünk legkésőbb 2 nappal az esemény előtt bármelyik elérhetőségünkön vagy személyesen. Csak ebben az esetben áll módunkban visszatéríteni az előre befizetett belépődíjakat.
Ha mást küldenél magad helyett, kérjük, ezt is legalább két nappal az esemény előtt jelezd nekünk.

Kurzusok, tanfolyamok és workshopok esetén:
A jelentkezésed visszamondására legkésőbb a kurzus tervezett indítása előtt egy héttel van lehetőséged (szintén elérhetőségeink bármelyikén vagy személyesen) – ebben az esetben a részvételi díj teljes összegét visszatérítjük. Az egy héten belüli lemondás esetén a részvételi díj 50 %-át térítjük vissza.
Ha te nem tudsz eljönni, de küldenél magad helyett mást, ez csak abban az esetben lehetséges, ha a részvétel díját már befizetted.

Ha egy tervezett kurzus nem indul, arról minden regisztrált résztvevőt tájékoztatunk, és a részvételi díj teljes összegét visszatérítjük. A kurzusok esetleges későbbi indítását szintén jelezzük minden résztvevőnek – ebben az esetben lehetőségük nyílik arra, hogy a részvételt visszamondják, és a kurzus díját visszaigényeljék. Amennyiben ez nem történik meg az értesítés követő 5 napon belül, a regisztrációt véglegesnek minősítjük, amelynek lemondására az előző pontokban foglaltak szerint van mód.

Számlázás

A sikeres befizetésről kiállított számlát, illetve nyugtát személyes befizetés esetén azonnal megkapod, míg átutalás esetén az első órán vagy az irodában személyesen veheted át. Ha a nyugtára vagy a számlára előbb lenne szükséged, kérlek jelezd nekünk.

Amennyiben áfás vagy cégnévre szóló számlát igényelnél, ezt a személyes befizetés esetén a helyszínen, átutalás esetén a regisztrációnál jelezd nekünk, illetve küldd el a számlázási adatokat a jelentkezes@nokredit.hu email-címre, a jelentkező nevével, a cég adataival és kurzus címével együtt. Fontos: átutalás esetén csak az utaló nevére tudunk áfás számlát kiállítani.

Órák pótlása

Az üzemeltető hibájából elmaradt előadásokat és órákat minden esetben térítésmentesen pótoljuk – a pótló órák időpontjáról minden regisztrált résztvevőt legalább 1 héttel az óra, illetve esemény előtt értesítünk.